Skip to main content

Team Micoll

Remy te Beest

Directeur / co-founder

Linda de Vries

HSE adviseur

Esther van den Dongen

HSE adviseur

Kevin Bogaarts

Veiligheidskundige

Murat Yalcin

Veiligheidskundige i.o.

Astrid Janssen

Financial manager

Alie Bourgonje

Administratief medewerkster

Veiligheid in uitvoering

Werken bij Micoll

Werken bij Micoll, dat betekent actief zijn in een dynamische werkomgeving. Met enthousiaste ‘denkdoeners’ die houden van keihard werken, maar ook graag samen leuke dingen doen. Junior/medior HSE-adviseurs, vanaf HBO werk- en denkniveau, met een passie voor veiligheid en milieu. Je werkt in ons houtbouwkantoor op Campus Werkspoor in Utrecht, bij opdrachtgevers of thuis. We stimuleren je om door te groeien naar een volgende stap bij Micoll. Of daarna misschien verder bij ons moederbedrijf Paltrock HSE! We zijn benieuwd naar je kennis en ambitie.

Veiligheid in uitvoering

Groeien met Micollege

Bij Micoll is werken ook: jezelf continu ontwikkelen. We willen onze medewerkers voor langere tijd binden en inspireren om verder te groeien, met ons opleidingsprogramma Micollege. Naast ‘harde’ kennis is er volop aandacht voor het ontwikkelen van je andere competenties. Zo bouwen we continu aan je ontwikkeling tot veiligheids- en/of milieukundige. Groei met ons mee, welkom bij Micollege!

Vacatures

Veiligheidskundig adviseur

Wij zoeken Veiligheidskundige adviseurs die bij onze klanten en op projecten RI&E’s uitvoeren, een plan van aanpak opstellen en klanten ondersteunen bij de implementatie.

Bekijk de volledige vacature

Veiligheidskundig manager

Ben je een gepassioneerde veiligheidskundige met een afgeronde HBO-opleiding en ervaring als project- en/of organisatieveiligheidskundige? Wil je jezelf ook persoonlijk verder ontwikkelen? Check de vacature Veiligheidskundig Manager.

Bekijk de volledige vacature