Skip to main content

Veiligheid in uitvoering

Papierwerk doen.
En met de voeten in de modder staan.

Micoll, dat zijn wij

We zijn een jonge organisatie met flexibele, ervaren en vooral toegewijde HSE-adviseurs. Allemaal enthousiaste doorzetters, met een passie voor veiligheid en milieu.

Waar we voor staan

Onze naam is geïnspireerd op Michael Collins. Hij maakte bij de Apollo 11 missie het verschil door moedig achter te blijven in een baan om de maan. Zo zorgde hij ervoor dat Neil Armstrong en Buzz Aldrin veilig terug konden keren.

Bij Micoll willen we het verschil maken op het werkterrein van HSE. Elke dag weer. Werken in een specialistisch en complex vakgebied, waar het vaak gaat om belangrijke, gevoelige en kwetsbare onderwerpen. Voor onze klanten én de maatschappij. Bij Micoll zijn we meer dan betrokken bij dit belang van HSE. We doen dan ook alles met volle aandacht, passie en toewijding. Zowel op operationeel als ondersteunend niveau.

We delen dezelfde waarden als onze moederorganisatie Paltrock HSE: toewijding, deskundigheid, aandacht en zinvolheid.

De kracht van Paltrock

Bij projecten met een meer strategisch of tactisch niveau, kunnen we onze klanten verder helpen met de specialisten van onze moederorganisatie Paltrock HSE. Een krachtige organisatie, met alleen de beste professionals, gespecialiseerd in de meest complexe HSE-vraagstukken. Paltrock heeft alle HSE-expertises in huis. En vooral: professionals die 100% toegewijd zijn aan het aan het HSE-domein. Die meer dan graag een bijdrage willen leveren aan de uitdagingen binnen hun vakgebied.

Team Micoll

Remy te Beest
Directeur – Co-founder Micoll

De drijvende kracht. Auditor/adviseur, bodemveiligheidsdeskundige en milieudeskundige. Ruime werkervaring, van corporate HSE-manager bij een internationaal bouwbedrijf tot directeur van een bodemadviesbureau.

Esther van den Dongen
HSE-officer

Maakt iedere dag ‘veiligheid in uitvoering’ waar. Met ruime en relevante werkervaring. Bodemveiligheidsdeskundige, medewerker veiligheidscampagne ABC, HSE-officer N31 Harlingen, HSE-officer bouw A-pier Schiphol.

Astrid Janssen – van Leersum
Operational finance

 

Een van de Micoll-mensen achter de schermen. Als financieel administratief medewerkster is ze altijd in control bij complexe projecten en processen. Ze maakt dingen behapbaar en houdt het overzicht.

Werken bij Micoll

Werken bij Micoll, dat betekent actief zijn in een dynamische werkomgeving. Met enthousiaste ‘denkdoeners’ die houden van keihard werken, maar wel oog hebben voor elkaar. Junior/medior HSE-adviseurs, vanaf HBO werk- en denkniveau, met een passie voor veiligheid en milieu. We stimuleren je om door te groeien naar een volgende stap bij Micoll. Of daarna verder naar Paltrock HSE! We zijn benieuwd naar je kennis en ambitie. Bekijk hieronder onze actuele vacatures.

Groeien met Micollege

Bij Micoll is werken ook: jezelf continu ontwikkelen. We willen onze werknemers voor langere tijd opleiden met een intern opleidingsprogramma, Micollege. Naast ‘harde’ kennis is er volop aandacht voor het ontwikkelen van je andere competenties. Zo bouwen we continu aan je ontwikkeling tot stevige veiligheidsdeskundige. Die steeds meer het grote plaatje ziet. Welkom bij Micoll, welkom bij Micollege!

Vacatures

Vacatures

Veiligheidskundig adviseur

Wij zoeken Veiligheidskundige adviseurs die bij onze klanten en op projecten RI&E’s uitvoeren, een plan van aanpak opstellen en klanten ondersteunen bij de implementatie.

Bekijk de volledige vacature

Veiligheidskundig manager

Ben je een gepassioneerde veiligheidskundige met een afgeronde HBO-opleiding en ervaring als project- en/of organisatieveiligheidskundige? Wil je jezelf ook persoonlijk verder ontwikkelen? Check de vacature Veiligheidskundig Manager.

Bekijk de volledige vacature
Interesse? Neem contact op